Interviewonderzoek

Heeft u als werkgever of werknemer ervaring met het re-integratieproces? En wilt u met uw ervaring bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek naar verbetering van de begeleiding en re-integratie van zieke werknemers? Meld u dan nu aan!

Doel van het project doorontwikkeling BAR van Amsterdam UMC, HAN University of Applied Sciences en UMCG is het bevorderen van de samenwerking tussen professionals die betrokken zijn bij de re-integratie van zieke werknemers. Om zo de begeleiding en re-integratie van zieke werknemers te verbeteren.

De ervaringen van werknemers en werkgevers zijn hierbij onmisbaar. Daarom zoeken we voor dit onderzoek werkgevers en werknemers die in een interview (max 1 uur) willen vertellen over hun ervaring met het re-integratieproces en de begeleiding van betrokken professionals. De voorbereiding op het interview kost ongeveer 30 minuten.

Meld u nu aan

Wij zijn op zoek naar werknemers*:

  • die kort geleden zijn uitgevallen door ziekte en ervaring hebben met het re-integratieproces (eerste ziektedag minder dan 3 jaar geleden)
  • uit zowel grotere als kleinere bedrijven (mkb)
  • uit verschillende sectoren

Wij zijn op zoek naar werkgevers:

  • die recente ervaring hebben met het re-integreren van werknemers (bij voorkeur minder dan 1 jaar geleden)
  • van zowel grotere als kleinere bedrijven (mkb)
  • uit verschillende sectoren

U kunt zich hier aanmelden voor dit onderzoek. Wij nemen daarna contact met u op.

Meer weten?

Lees dan de informatiebrief en het toestemmingsformulier voor werkgevers en/of de informatiebrief en het toestemmingsformulier voor werknemers.

* Werknemers van Amsterdam UMC, HAN University of Applied Sciences en UMCG kunnen niet meedoen aan dit onderzoek.